mulins píše:Vzhledem k tomu, že už máte chlapci něco nahráno tak by mě zajímalo jak se stavíte ke kartám typu Sorin Markov resp. jeho abilita, shodit někoho na 10 životů, to samé sfinga.
V naší playgrupě kde hráváme EDH prakticky jako 2HG (paráda zkratky ) tyhle zmíněné karty vyvolávají docela emoce takže by mě bodl nějaký argument proč zakázat/proč nechat povolené. Jenom doplním, že hráváme na 60 životů
K vidění byly ovšem i jiné situace. Třeba hned v prvním kole jsem zaznamenal dvě přímé vítězství na resetovací efekty: Magister Sphinx + Profane Command a Sorin Markov + Consume Spirit. Osobně si myslím, že tyto efekty prostě zneužívají výchozí počet životů v EDH k dosažení laciného vítězství a že by proto měly fungovat stejně jako Felidar Sovereign nebo Test of Endurance, tedy že by se jejich hodnota měla přepočítávat podle toho, na kolika životech se začíná. Že by to mírně posílilo Blessed Wind, bych vnímal spíš pozitivně, stejně jako to, že by někdo mohl čas od času použít Sorina na doléčení.
Radimex píše:Ahoj,
na posledním turnaji se docela často objevili komba s time warpem - nekonečno kol. Mirror Entity s Larkem a nějakym come in to play effectem = win. Nechtěli by jste tomu konečně nějak oficiálně utnout tipec?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník